In dit helpartikel lees je hoe je je scherm kan delen in je vergaderruimte.

Google Chrome

1. Klik op ‘Scherm delen’ in de Vectera-vergaderruimte.

2. Als je een oudere versie hebt dan Chrome 72, zal er een notificatie verschijnen die voorstelt om de extensie te installeren. Indien je een recentere versie hebt, is het installeren van de extensie optioneel*.

*Lees hier over de meerwaarde van de extensie voor jouw meetings!

3. (Nadat de extensie is toegevoegd zal een menu verschijnen.) Kies wat je wenst te delen: je hele scherm, een applicatiescherm of een Chrome-tabblad.

4. Selecteer de app of het tabblad dat je wil delen en klik op Delen

5. Start met delen!

Firefox

1. Klik op Scherm delen in de vergaderruimte
  2. Selecteer welk venster of scherm je wil delen
  3. Klik op Toestaan en je scherm wordt gedeeld
  4. Klik op Stop met delen of het rode kruisje in de rechterbovenhoek van het gedeelde scherm

Safari

Zoals in alle grote browsers is het in Safari ook mogelijk om je scherm te delen. Elke browser staat dit toe op hun eigen manier. In dit helpartikel lees je hoe je je scherm kan delen in Safari en welke opties er zijn.

Meer over scherm delen

Nu je weet hoe je je scherm moet delen, heeft u misschien wat extra vragen.

• Kunnen alle gasten hun scherm delen?
  • Moeten gasten de Google-extensie installeren?
  • Wat is het infinity mirror effect?

In dit artikel leggen we uit wie gebruik kan maken van het gedeelde scherm en hoe het eruit ziet voor andere deelnemers.