Vectera biedt veel meeting- en planningsopties aan zonder dat je daarvoor de extensie hoeft te installeren. Toch biedt de Customer meetings extensie nog heel wat extra voordelen en mogelijkheden.

Voordelen van de extensie

De onderstaande functies zijn enkel mogelijk in Vectera na het installeren van de extensie in jouw browser.

1. Opnames

Online vergaderingen en gesprekken zijn ideaal om eenvoudig contacten te leggen met vrienden, collega's en zelfs mensen die je nog niet kent. Maar zonder een methode om die gesprekken op te nemen, vergeet je vaak al snel wat er precies besproken werd.

Gelukkig heeft Vectera hieraan gedacht en kun je heel eenvoudig je online vergaderingen opnemen en ook delen met iedereen die niet aanwezig kon zijn of een opfrissing kan gebruiken.

Neem je meeting op!

Lees meer over de opnamefunctie in dit help artikel!

2. Cobrowse

Cobrowsen betekent dat je een browser tabblad deelt met één of meerdere deelnemers in de meeting room. Hierbij hebben zowel jij als de andere deelnemer controle over wat er gebeurt in dit tabblad.

Het grote verschil tussen share screen en cobrowse is dat je het tabblad kan delen terwijl je zelf in de meeting room blijft en dat ook jouw gasten op het gedeelde tabblad bepaalde handelingen kunnen uitvoeren.

Start een cobrowse sessie!

Lees meer over de cobrowse functie in dit help artikel!

3. Plan een Vectera-meeting vanuit jouw Google/Outlook/O365 kalender

Dankzij de Customer meetings extensie, is het mogelijk om mensen uit te nodigen vanuit jouw Google/Outlook/O365 kalender. Hierbij kan je een nieuwe meeting room creëren of een bestaande selecteren.

Maak een meeting aan vanuit jouw kalender!

Lees meer over deze functie in de volgende links: Google of Outlook/O365

4. Je scherm delen wordt nog eenvoudiger

Het is niet nodig om de extensie te installeren om een scherm te delen. Toch maakt de extensie dit proces nog eenvoudiger.

Het is duidelijker welke optie je in de eerste stap kan selecteren (Full screen, App window of Browser tab) alvorens je een specifiek scherm of tabblad kiest.

Lees meer over je scherm delen in dit help artikel!

Installeer de extensie

De extensie kan worden geïnstalleerd in Google Chrome, Edge, Opera en Brave. Dat betekent dat alle hierboven besproken functies mogelijk zijn in deze browsers. Het installeren van de extensie is doodeenvoudig en gebeurt vanuit de Chrome webstore.

In Edge en Opera is een extra stap nodig, lees hierover meer:

• Installeer de Vectera extensie in Edge

• Installeer de Vectera extensie in Opera