Als je een eigen domein hebt ingesteld voor jouw meeting rooms, dan is het een goed idee om een eigen cookiebeleid in te stellen. Dit maakt het mogelijk om de Vectera branding te verwijderen en gasten over jouw eigen cookiebeleid te informeren.

Stel een eigen cookiebeleid in

Om een eigen cookiebeleid in te stellen, heb je een actief eigen domein nodig (vb. meet.mijndomein.com) voor jouw meeting rooms. Als het eigen domein actief is, volg je deze stappen:

1. Ga naar de personalisatie pagina en scroll naar beneden tot aan Legal

2. Onder Scheduling terms and conditions zie je Cookie policy

3. Voeg tekst toe om klanten te informeren over jouw cookiebeleid of klik op Reset to default om de standaard tekst toe te voegen.

4. Klik op Save!

Je kan tot 500 tekens toevoegen. We raden aan om te verwijzen naar een specifieke pagina op jouw website.

Voeg een klikbare link toe in de tekst

Als je een klikbare link wil toevoegen in de tekst, dan doe je dat als volgt:
[Tekst](URL).

Onderaan vind je een preview van hoe het zal worden weergegeven!

Voorbeeld

Als je volgende tekst toevoegt "Deze website gebruikt cookies om de beste ervaring te voorzien. Door verder te gaan, accepteer je ons cookie beleid. [Leer meer](https://www.vectera.com/policies/terms-of-service/)."

en de klant klikt op Leer meer, dan wordt hij/zij doorgestuurd naar https://www.vectera.com/policies/terms-of-service/..