Stap 1: ga naar je meeting room en klik op 'recording'

Er verschijnt een scherm dat je zal vragen om de browser-extensie te installeren.

Stap 2: klik op 'the browser extension'

Er opent een nieuw tabblad waar je de Customer meetings extensie in de Chrome Web Store kan toevoegen.

Stap 3: Sta uitbreidingen uit andere winkels toe

Als je de Chrome Web Store voor de eerste keer gebruikt in Edge, moet je eerst 'uitbreidingen uit andere winkels toestaan' vooraleer je de Customer meetings extensie kunt toevoegen aan je browser. Je kunt de uitbreidingen toestaan bovenaan de pagina.

Stap 4: toevoegen aan Edge

Van zodra je de uitbreidingen uit andere winkels in Edge hebt toegestaan, kun je de Customer meetings toevoegen.

Klik op de knop Toev. aan Chrome (Al ben je in edge).

Een pop-up verschijnt met de vraag om de extensie toe te voegen aan Edge. Klik op Extensie toevoegen.

Een melding geeft aan de de customer meetings extensie is toegevoegd aan Edge.

Stap 5: start de opname!

Je bent nu helemaal klaar om je Vectera-meeting op te nemen. Hier kan je alvast meer lezen over onze opnamefunctie.