Wat moet je doen als je tijdens een online meeting op je Mac-computer of laptop in Google Chrome je scherm probeert te delen maar er niets gebeurt?

Dan heb je waarschijnlijk Google Chrome nog geen toestemming gegeven om je scherm te delen. Volg deze stappen om dit te activeren:

1. Open 'Systeemvoorkeuren' op jouw Mac

2. Klik op 'Beveiliging & Privacy' en ga naar 'Privacy'

3. Zoek nu naar 'Schermopname' in de lijst en selecteer het

4. Zorg ervoor dat Google Chrome aangevinkt is. Indien dit niet het geval is, klik erop en een pop-up zal verschijnen.

5. Klik op Sluiten, dit zal Google chrome afsluiten en opnieuw opstarten

6. Probeer opnieuw je scherm te delen