Extensies zijn heel erg handig maar ze kunnen een impact hebben op jouw meeting in Vectera! Als je connectieproblemen hebt met de microfoon of camera kan het zijn dat een extensie dit blokkeert.

Om uit te sluiten welke extensie de camera en/of microfoon blokkeert, probeer Vectera te openen in een privaat/incognito venster. De meeste extensies worden geblokkeerd in private/incognito vensters, op die manier kan je zien of het een extensie is die de camera of microfoon blokkeert.

Google Chrome extensies

1. Bezoek chrome://extensions in je Google Chrome browser tab om een overzicht van alle extensies te krijgen.

2. Controleer of deze extensies toegang hebben tot de microfoon en camera. Als dit het geval is, kan dit overlappen met Vectera die toegang tot dezelfde camera en microfoon probeert te krijgen. Deactiveer de extensies voor je aan de Vectera meeting begint.

3. Controleer dubbel of de extensies toegang hebben in een incognito venster voor je dit in een incognito venster wil testen.

Firefox add-ons

1. Bezoek about:addons in je Firefox browser tab om een overzicht van alle add-ons te krijgen.

2. Controleer of deze add-ons toegang hebben tot de microfoon en camera. Als dit het geval is, kan dit overlappen met Vectera die toegang tot dezelfde camera en microfoon probeert te krijgen. Deactiveer de add-ons voor je aan de Vectera meeting begint.

3. Controleer dubbel of de add-ons toegang hebben in een incognito venster voor je dit in een incognito venster wil testen.

Populaire extensies/add-ons om zeker te controleren!

Enkele populaire extensies/add-ons die een impact op Vectera kunnen hebben zijn: