Vectera laat gesprekspartners toe om actief deel te nemen tijdens de meeting: ze kunnen documenten uploaden, hun scherm delen en aantekeningen maken.

Voor bepaalde meetings kan het belangrijk zijn deze features uit te schakelen voor de gesprekspartner. Hoe doet U dit? Door gebruik te maken van Presenter Mode!

Activeer Presenter Mode

1. Ga naar de meeting room waar u Presenter Mode wenst te gebruiken.

2. Rechts bovenaan de meeting room vind je de presenter mode knop.

3. Klik op de 'Presenter mode' knop zodat deze blauw wordt.

Het beeld van de gastheer

Niets verandert - U kan gewoon blijven presenteren zoals voordien.

Het beeld van de gesprekspartner

De gesprekspartner krijgt een ander beeld: Hij kan enkel de gedeelde content in het midden van het scherm zien.

*opmerking: Bovenstaande afbeeldingen zijn voorbeelden waar camera en microfoon gedeactiveerd zijn.

Wat de gesprekspartner niet meer kan doen:

• De annotatietools in het whiteboard gebruiken

• Nieuwe whiteboards creëeren

• Nieuwe bestanden uploaden

• Whiteboards/bestanden downloaden

• Het scherm delen

• Geminimaliseerde content openen

• Interactie met co browsing

Wat de gesprekspartner wel nog kan:

• Luisteren en volgen met wat U aan het presenteren bent

• Praten en chatberichten sturen